Jelenlegi hely

Referenciáink

A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni néhány esettanulmányt és profi - nem mellesleg nagyon szép és dekoratív - belsőépítészeti megoldást lap-lemez termékeinkből…

Irodabútor

A Bred irodabútor SKY bútorcsaládja egyedi színeivel igazi színfolt a magyar irodabútorok kínálatának palettáján, amit 2008-ban Magyar Termék Nagydíjjal jutalmaztak.

Kitűnő példája a funkcionális irodabútorok szín és forma variációjának. Merészen kombinálható színek matt fadekorok váltakoznak a magas fényű felületekkel és a harsány uni színekkel.

Üzletberendezés

Lemon Tree kft. kivitelezése, Molnár Tamás tervei alapján készült Monsoon Yoga központ. Magasfényű fekete dekoritlemez és bútorlap falak kombinálva a furnér felületű, matt tölgy felületekkel. A kiszolgáló pulton a hajlítható HPL, a polcok és a bútorok pedig bútorlapból készültek. Az ajtókon színazonos dekor köszön vissza. Kiváló példája a színazonosságnak különböző felhasználási területen.

Tárgyalóterem és konferenciaközpont.

Szintén a Bred irodabútor kft. által tervezett és kiválóan kivitelezett asztal és falburkolatok , oszlopburkolatok.

Tolóajtó, konyha és polc

Az AGF kft. bemutató tolóajtója és konyhája megnyerő bizonyítéka a lapjaink lakossági bútorokba való beépítésének. Vastag könnyűszerkezetes anyagból készült polca pedig a minimal stílus képviselője.

Elárusító pavilonok Campona

A Deco design kft. által kivitelezett elárusító pavilonok. Az üzletberendezések azon követelményeit teljesítik, ahol az elárusító standok a menekülő útvonalon, nagy forgalmú bevásárlóközpontban lettek telepítve, így a tűzmegelőzési szempontokat is figyelembe kellet venni. A felhasznált lapok a mérsékelten tűzálló kategóriába tartoznak.

Recepciós, információs pult

Bred irodabútor kft. által tervezett, és kivitelezett irodaház fogadó és recepciós pultja. Ívesen hajlított magas fényű HPL dekoritlemez borítás, furnér felületű falburkolat.

Magánlakás

Ördög Alíz tervei alapján a Pannónia Bútorstúdió kivitelezésével készült magánlakás konyha és étkező része. Magas fényű bútorlap furnér felületű munkalap és vastagított furnér felületű asztal kombinációja.