Jelenlegi hely

Bútorlap árak

Bútorlap színeink árak szerint csoportosítva:

Szín, mintázat és felület szerint csoportosítottuk a bútorlap anyagainkat. Válassza ki a listából a megfelelő kategóriát, majd a lenyíló listában megtalálja a bútorlap nevét, gyártóját, árát. Színét, mintázatát megtekintheti a kis képre kattintva.

Termékek száma: 962
Bútorlap neve csökkenő sorrend Gyártó Bútorlap ára Termékfotó
Limonengrün bútorlap szuperfényes U 630 NIEMANN 36 310 (Ft / tábla ÁFA-val)  Limonengrün bútorlap szuperfényes U 630
Wenge zanzibár bútorlap 7710 KRONOSPAN 15 617 (Ft / tábla ÁFA-val)  Wenge zanzibár bútorlap 7710
Abanoz fényes bútorlap A 366 PS12 KASTAMONU 28 934 (Ft / tábla ÁFA-val) Abanoz fényes bútorlap A 366 PS12
Acél kék bútorlap U 539 ST9 KIFUTÓ!!! EGGER 20 993 (Ft / tábla ÁFA-val) Acél kék bútorlap U 539 ST9 KIFUTÓ!!!
Achátszürke bútorlap 2171 PE KIFUTÓ!!! KAINDL 16 484 (Ft / tábla ÁFA-val) Achátszürke bútorlap 2171 PE KIFUTÓ!!!
After eight juhar bútorlap R 27017 (R 5447 VV) KIFUTÓ!!! PFLEIDERER 15 965 (Ft / tábla ÁFA-val) After eight juhar bútorlap R 27017 (R 5447 VV) KIFUTÓ!!!
Agora hell bútorlap 8545 BS KIFUTÓ!!! KRONOSPAN 21 390 (Ft / tábla ÁFA-val) Agora hell bútorlap 8545 BS KIFUTÓ!!!
AGT Fényes MDF, 600 Piros bútorlap KIFUTÓ!!! HELYETTE EVOGLOSS P 106 AGT 29 800 (Ft / tábla ÁFA-val) AGT Fényes MDF, 600 Piros bútorlap KIFUTÓ!!! HELYETTE EVOGLOSS P 106
AGT Fényes MDF, 602 Európai teak bútorlap KIFUTÓ!!! HELYETTE EVOGLOSS P 304 AGT 32 920 (Ft / tábla ÁFA-val) AGT Fényes MDF, 602 Európai teak bútorlap KIFUTÓ!!! HELYETTE EVOGLOSS P 304
AGT Fényes MDF, 603 Metál tölgy bútorlap KIFUTÓ!!! AGT 32 920 (Ft / tábla ÁFA-val) AGT Fényes MDF, 603 Metál tölgy bútorlap KIFUTÓ!!!

Oldalak

Bemutatótermünkben bútorlapok széles választékát kínáljuk

Bútorlapok ára, avagy mitől függ hogy mennyibe kerül egy tábla bútorlap?

A bútorlapok árát többnyire a piaci viszonyok, az előállítási költségek határozzák meg. 

A legolcsóbb bútorlapok a tömegtermékek kategóriában keresendők, hiszen a mennyiség növekedésével csökken az előállítási költség.

olcsó bútorlap - nagy gyártott mennyiség

Az olcsó bútorlapok szinte minden forgácslapgyár kínálatában szerepelnek, akciós kategóriába sorolva.

A legolcsóbb bútorlap a korpusz fehér laminált forgácslap.

A korpusz fehér bútorlap 18 mm-es natúr csiszolt felületű pozdorjára laminált 60-80 gr/m2 súlyú fehér impregnált papír.

A korpusz fehér bútorlap felületi rétege nagy felületben un. felhős lehet, azaz a vékony laminátum alatt a forgácslap barnás, szürkés színe átlátszik. Ez az oka annak, hogy korpusz fehér bútorlapot bútorépítésnél csak és kizárólag korpusznak szabad használni.

 

A minőségibb bútorgyártók a konyhák és egyéb bútorok korpuszainak front fehér bútorlapot használnak.

A front fehér bútorlapok már 100-120 gr/m2 súlyú papírral készülnek, a felületükön pedig már használható a krómlap a gyártásnál, azaz felületi struktúra erezés, prégelés is megengedett, míg a korpusz fehér bútorlap csak sima felülettel kapható.

 

Olcsó bútorlapok léteznek fadekor kategóriában is. Szinte minden gyártónak létezik gőzölt bükk, cseresznye vagy juhar olcsó bútorlapja. Az olcsóság nem a minőséget jelzi elsősorban, hanem a gyárak által abból a bútorlap színből legyártott hatalmas mennyiség.

 

olcsó bútorlap - kifutó készlet

További olcsó bútorlapokat találunk kifutó dekor készletek esetén, de ilyenkor fokozott figyelemmel kell eljárnunk a bútor készítésekor, hiszen ezekből a bútorlap színekből nem lesz utánpótlás!

közép és luxus kategóriás bútorlap

A bútorlapok áraiban a közép és a felső kategóriájának árait már a design, innováció és a bútorlap minősége is meghatározza. 

A bútorlap gyártók minden fejlesztésükkel az  divat színek felé haladnak, hiszen az öltözködésben trendi színek előbb utóbb megjelennek a bútorok színiben is. Ahogyan az a divat szakmában is létező felosztás, úgy a bútorlap gyárak is valamilyen stílusban válogatják színeiket. Európa egyes régióiban elhelyezkedő bútorlap gyárak színeinek kollekciójából kitűnik a visszafogottság, vagy akár a vagányság.

A bútorlap divat irányzatainak követése mellet, minden bútorlap gyártó a természetesség maximális elérésére törekszik. A természetességet egy bútorlapnál nem csak a szín valódisága, hanem a felület valódisága is meg kell hogy határozza. A vezető bútorlapgyártók évente rukkolnak ki újabbnál újabb felületekkel.